Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید هاشمی گفت: یبوست‌های مزمن بعضا به دلیل بارداری، بی‌تحرکی، مصرف کم‌فیبرها و... اتفاق می‌افتد، برای درمان این عارضه استفاده از فیبرها مثل میوه، سالاد، و غلات سبوس دار، لبنیات پروبیوتیک مثل ماست، دوغ، شیر و کفیر، آب ولرم در حالت ناشتای اول صبح، میوه‌های خشک و پیاده‌روی بسیار کمک‌کننده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید هاشمی دکترای مواد غذایی و کارشناس ارشد تغذیه در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: یبوست‌های مزمن بعضا به دلیل بارداری، بی‌تحرکی، مصرف کم فیبرها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اتفاق می‌افتد، برای درمان این عارضه استفاده از فیبرها مثل میوه، سالاد، و غلات سبوس‌دار، لبنیات پروبیوتیک مثل ماست، دوغ، شیر و کفیر، آب ولرم در حالت ناشتای اول صبح، میوه‌های خشک و پیاده‌روی بسیار کمک کننده است.
وی افزود: برای درمان کبد چرب اولین اقدام کاهش وزن است، بعد از آن محدود کردن مصرف غذاهای چرب و قندهای ساده است، مصرف زیاد قهوه ممکن است ضرر داشته باشد، مصرف چایی سبز توصیه می‌شود، عرق کاسنی، شوید و شاه‌تره برای درمان کبد چرب موثر هستند، ادویه‌ها در حد کم مفید و در حد زیاد ضرر دارد، ولی تا زمانی که وزن کم نشود، کبد چرب درمان نمی‌شود.
دکترای مواد غذایی و کارشناس ارشد تغذیه ادامه داد: مصرف کورتن باعث افزایش اشتها و به تبع آن افزایش وزن می‌شود، راهکار کاهش وزن در این حالت این است که فرد رژیم بگیرد، حجم غذای خود را کم کند، پیاده‌روی حتما داشته باشد، مصرف غذای‌های پرچرب و پرکالری را محدود کنند، میوه و سالاد بیشتر مصرف کنند و تعداد وعده‌ها و میان وعده‌ها را افزایش دهند.
هاشمی عنوان کرد: استپ وزنی معمولا به دلیل رژیم طولانی مدت است، در این شرایط یک ماه غذای فرد زیاد می‌شود، رژیم عادی اعمال می‌شود، سبک ورزش هم تغییر پیدا می‌کند بعد از ان لاغر شدن دوباره آغاز می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در سن پنج یا شش سالگی رشد کودکان کند است، سالی دو یا سه کیلو وزن اضافه می‌کنند، بنابراین طبیعی است بی اشتها می‌شوند ولی برخی کودکان بدغذا هستند مثلا عادت دارند صرفا یه غذای خاص بخورند، این‌ها بیشتر منشا روانشناسی دارد و با استفاده از یک روانشناس می‌توان سبک غذای کودک را تغییر داد، اما اگر مشکل گوارشی باشد باید به مختصص مراجعه شود.
دکترای مواد غذایی و کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: افرادی که لاغز هستند باید حتما وزن اضافه کنند، مثلا مصرف ژله به صورت ناشتا، شیر خشک نوزاد، پودرهای کلاژن، قرص‌های رویال ژلی و... کمک می‌کنند تا حدی صورت پر شود، متاسفانه وقتی فرد وزن اضافه می‌کند در آخرین مرحله صورت پُر می‌شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۸۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند
  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند
  • کبد چرب و دردسرهایش